Nový Discord kanál pro skatery – vítejte v ”Skate Community!”

Nový Discord kanál pro skatery – vítejte v ”Skate Community!”

Skateboarding není jen sport, je to životní styl. A teď máme pro vás skvělou zprávu – vznikl nový Discord kanál s názvem “Skate Community”, který je určen všem skaterům po celém světě! Skate Community je místem pro sdílení vášně pro skateboarding, ale také pro vzájemnou podporu a setkávání.

Co najdete na Skate Community?

  1. Skate tipy pro všechny úrovně: Na našem kanále naleznete spoustu užitečných tipů na různé tricky, které jsou rozděleny pro začátečníky, mírně pokročilé a pokročilé skatery. Naprosto skvělé na tom je, že všechno najdete na jednom místě!
  2. Volné diskuze a místo pro domluvu: Otevřený kanál pro volné diskuze vám poskytne prostor sdílet své zážitky, otázky nebo jen pokecat s ostatními skatery. Máme také speciální kanál “jdeš na skejt”, kde se můžete domluvit s ostatními skejťáky ve vašem městě na společnou jízdu.
  3. Chci feedback na můj trick: Nejlepší část našeho kanálu! Zde můžete nahrát své video, jak zkoušíte nějaký trik, a získat konstruktivní feedback od nás a celé komunity. S našimi trenéry, kteří mají několikaleté zkušenosti, věříme, že vám pomůžeme zdolat jakoukoli skateboardovou výzvu.

Pravidla, která dávají smysl

Na Skate Community jsme vytvořili pravidla, která zajišťují pozitivní a respektující prostředí

  1. Žádné vulgarismy nebo útočná slova: Respektujeme každého člena komunity, a proto neakceptujeme žádné vulgarity nebo útočná slova.
  2. Konstruktivní názory: Snažíme se o otevřenou komunikaci. Pokud máte nějaký názor, přidejte k němu také řešení pro danou situaci.
  3. Učení se přijímat konstruktivní kritiku: Naši členové jsou zde, aby pomohli, ne aby vás kritizovali. Buďte otevření konstruktivní kritice a zkuste se zlepšovat.
  4. Vyhledávání a sdílení zkušeností: Předtím, než položíte dotaz, zkuste si vyhledat informace v diskuzi. Sdílejte své zkušenosti a pomáhejte ostatním.

Připojte se k nám!

Nemáte-li ještě přístup k našemu Discord kanálu, neváhejte se připojit.
Odkaz na Discord: Skate Community

Připojte se k nám, sdílejte své zkušenosti a dejte nám vědět, co si myslíte. A pamatujte – naše komunita je o respektu, podpoře a vášni pro skateboarding!