Náš team

Buday team má 6 let zkušeností s realizací skate workshopů, příměstských skate táborů a pravidelných kurzů skateboardingu pro děti. Nyní vám nabízíme exhibici od špičkových sportovců, kteří se v oblasti extrémních sportů umísťují v Česku na předních příčkách.

 

Tým je složený z nejlepších sportovců v ČR. Cena za jednotlivého sportovce je odvozena od kvality a dosažených výsledků sportovce. Exhibiční tým je většinou složený ze 2-3 sportovců různých kvalit a disciplín.

 

Realizace programu je díky velikosti překážek možná již v prostorech o velikosti 3 x 7 m. Překážky ale zároveň umožňují plnohodnotné a profesionální vystoupení extrémních sportů jako jsou skateboard a freestyle scooter.

 

Naše akce jsou svou velikostí a provedením vhodné pro začátečníky, mírně pokročilé i pokročilé, pro děti i dospělé, kteří si prostřednictvím naší půjčovny a workshopů v režii profesionálních sportovců mohou přímo na Vaší akci vyzkoušet základní triky a ochutnat tak letní extrémní sporty.

Náš team

Děláme to, co nás baví ...

Patrik Buday

founder / moderátor

V 5 letech jsem byl umístěn v Klokánku a nakonec jsem vyrůstal bez rodičů. Tato zkušenost mě inspirovala k založení organizace Buday, z.s. Od roku 2018 realizujeme workshopy zaměřené na extrémní sporty, skate tábory a kurzy pro všechny věkové skupiny. Jsem aktivní v přednáškách v dětských domovech a moderování akcí. Dále jako úspěch vnímám spolupráci s Ministerstvem práce a sociálních věcí na projektu buď INPĚSTOUN.

Adam Löfler

exhibice a workshopy skateboarding

Skateboardingu se věnuji přes 10 let. Baví mě hlavně streetový skateboarding a s tím spojené natáčení. Jsem členem skupiny Darkslide.cz, kteří jsou známí úspěšnými projekty jako „Turbo Cirkus“, „Dry Season“, anebo „Mosty“. Sponzoruje mě také Spitfire wheels, Vans shoes a Ace trucks. Za cenné úspěchy považuji výsledky na každoročních závodech Lužanecká open, anebo Piggybeer contest.

Jakub Páv

exhibice a workshopy skateboarding

Na skateboardu jezdím přes 20 let. Za tu dobu jsem vyzkoušel snad vše co skateboarding nabízí - od závodů, cestování, natáčení až po předávání zkušeností mladším. Momentálně jsem sponzorovaný od značek Emerica a Skate Local skateshop. V roce 2009 jsem se umístil na 2.místě na mistrovství České republiky a v roce 2012 jsem vyhrál best trick také na MČR.

Tomáš Javůrek

exhibice a workshopy skateboarding

Na skejtu jezdím více než dvacet let a stejnou dobu plánuji pokračovat. Jsem členem týmů charge, darkslide.cz a converse. Na 1.místě jsem se umístil na těchto závodech: Refresh Contest, Thunderstorm Contest, Day for Skate MH a Best Trick na Českém skateboardovém poháru.

Filip Skalík

exhibice a workshopy scootering

Baví mě hlavně Park Scootering. Mezi mé úspěchy zahrnují 2. místo v Moravskoslezském poháru 2021, 1. místo na MČR do 14 let 2022, finále ME v Mühlhousenu 2023, 2. místo Scooter Cup 2023, 3. místo MČR 2023. Spolupráce na videoklipu s Rebelky. Jsem členem teamu Bastard Republik a instruktor Freestyle skútringu.

Roman Teicher

ICT

Již přes 10 let se profesionálně věnuji informačně komunikačním technologiím. Rád rozvíjím nové, perspektivní projekty ve společnosti skvělých lidí. Aktuálně pracuji v médiích, pomáhal jsem zakládat softwarovou společnost Gettogether s.r.o. a podílím se na mnohých online projektech. 

Jdete do toho s námi?

Neváhejte nás kontaktovat. Realizace programu je díky velikosti překážek možná již v prostorech o velikosti 3 x 7 m. Překážky ale zároveň umožňují plnohodnotné a profesionální vystoupení extrémních sportů jako jsou skateboard a freestyle scooter.